Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33888

Ingredience

100 g Celer bulvový
1 ks Cibule
700 g Houby čerstvé
1 kávová lžička Majoránka
2 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Ocet jablečný
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Petržel - nať
250 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
0,5 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Tymián sušený
200 ml Zakysaná smetana
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 411 kcal
Kilojoule 1 721kJ
9% Sacharidy 32 g
340% Tuky 255 g
13% Sodík 252 mg
28% Bílkoviny 16 g

Houbový guláš na pivu postup přípravy receptu:

1

Celer, mrkev a cibuli nakrájíme na nudličky, česnek utřeme se špetkou soli, houby nakrájíme na kostky, petrželovou nať jemně nasekáme.

2

Na oleji s máslem zpěníme cibuli, přidáme zeleninu, zarestujeme, vmícháme houby, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme.

3

Po čtvrt hodině vsypeme koření, zbylou sůl a česnek. Vlijeme smetanu, v které jsme rozšlehali solamyl. Směs povaříme zhruba deset minut. Před podáváním vmícháme petrželovou nať a dochutíme octem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept