Hermelín zapečený s bramborami a cibulí - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Hermelín zapečený s bramborami a cibulí
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 60113 |
Kategorie: | Teplé předkrmy |
Ingredience
4 ks | Brambory vařené |
2 ks | Cibule |
2 polévková lžíce | Kečup |
1 polévková lžíce | Petržel |
240 g | Sýr Hermelín (Camember, Encián) |
1 polévková lžíce | Vepřové sádlo škvařené |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 21g |
---|---|
Cholesterol | 36,0mg |
Draslík | 335,4mg |
Vláknina | 5g |
Vitamín A | 3,4mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 9,6mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Brambory vařené, Cibule mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kečup, Sýr Hermelín (Camember, Encián) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Petržel, Vepřové sádlo škvařené nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Hermelín zapečený s bramborami a cibulí postup přípravy receptu:
1 | Čtyři čtverce alobalu potřeme sádlem a rozdělíme na ně vařené, na kostky nakrájené brambory. Na brambory položíme vždy polovinu sýru řeznou plochou dolů, zakapeme kečupem, poklademe kolečky oloupané cibule a nasekanou petrželkou. |
2 | Alobal dobře zabalíme a balíčky vložíme do suché remosky. |
3 | Pečeme asi 10 minut. |
Poznámka
Podáváme s tatarskou omáčkou a zeleninovým salátem.