Tato kuchařka byla automaticky generována z kategorie Zavařování
Kuchařka na nejlepší zavařeniny! Připravte si vynikající kompoty, džemy a marmelády z různých druhů ovoce, zavařte okurky, rajčata, papriky a další druhy zeleniny. Zde najdete vše o zavařování třešní a dalšího ovoce, zavařování rajčat, okurek a jiné zeleniny, nechybí meruňková, rybízová a další marmeláda, jahodový džem a mnoho dalších. Můžete i sterilovat a dlouhodobě uchovat maso. Zavařování opravdu není nic složitého a s námi ho zvládnete.
více >
< méně
-
Domácí rajčatový kečup
165 minNa kečup používáme dobře vyzrálá rajčata. Rajčata omyjeme a rozkrájíme na menší kousky,...
-
Lák na zavařené okurky
13 min -
Sterilovaný kopr
20 minČerstvý kopr důkladně propláchneme pod tekoucí vodou, nakrájíme a vložíme do sklenice o...
-
Šťovík sterilovaný
80 minČerstvý šťovík přebereme, očistíme, důkladně omyjeme a dobře namačkáme do sklenic....
Ostatní
X