Tato kuchařka byla automaticky generována z kategorie Zavařování
Kuchařka na nejlepší zavařeniny! Připravte si vynikající kompoty, džemy a marmelády z různých druhů ovoce, zavařte okurky, rajčata, papriky a další druhy zeleniny. Zde najdete vše o zavařování třešní a dalšího ovoce, zavařování rajčat, okurek a jiné zeleniny, nechybí meruňková, rybízová a další marmeláda, jahodový džem a mnoho dalších. Můžete i sterilovat a dlouhodobě uchovat maso. Zavařování opravdu není nic složitého a s námi ho zvládnete.
více >
< méně
-
Houby v octě
50 minOčištěné houby povaříme asi 3 minuty v osolené vodě. Ocet, vodu, cukr, sůl, pepř, nové...
-
Do hrnce vlijeme vodu a v ní podle návodu na sáčku Deko uvaříme nálev. Houby důkladně...
-
Zavařené václavky nakyselo
135 minNejdříve si připravíme houby - očistíme je, zalijeme 2,5 l vody. Přidáme 2,5 lžíce soli...
Houby
X