- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- sarka01
sarka01
Získané ocenění:
Pozitivně hodnocené recepty
Houby po provensálsku | |
---|---|
Houby se zelenými fazolkami a šalvějí | |
Hovězí žebra grilovaná | |
Hrozinkové kuličky | |
Hrušková marmeláda | |
Hrušková marmeláda s brandy | |
Hruškový kompot s citronem |
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 19x | |
Komentáře k receptům: | 16x | |
Ohodnoceno receptů: | 248x | Zpráva pro sarka01 |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
24.05. | sarka01 ohodnotil recept Krátce solené, vyuděné maso. |
---|---|
20.05. | sarka01 přidal fotku k receptu Dort Red velvet |
20.05. | sarka01 přidal fotku k receptu Dort Red velvet |
20.05. | sarka01 přidal fotku k receptu Dort Red velvet |
20.05. | sarka01 přidal fotku k receptu Dort Red velvet |
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 19Dort Red velvet
Nejdříve v podmáslí rozmícháme trochu potravinářského barviva, tak aby se dokonale rozpustilo. Dáme stranou. Troubu předehřejeme na 170°C. Připravíme dvě větší mísy. V jedné smícháme změklé...
víceGrilované krůtí maso
Krůtí maso očistíme a zbavíme případného tuku, nakrájíme na plátky stejné velikosti. V misce smícháme olivový olej, hořčici a ostatní suroviny. Připravené maso smícháme se směsí a necháme...
víceKakaové cukroví s kokosem
V míse smícháme kakao, cukr, mouku, kokos, máslo a vejce. Vše důkladně prohněteme, nejlépe rukama. Vzniklé tuhé těsto necháme aspoň 4 hodiny v lednici. Poté těsto rozválíme na silnější plá,...
víceKokosové hroudy - Bonty
Kokos a kondenzované mléko promícháme, nejlépe lžicí. Směs bude mít lehce lepivou konzistenci. Ze směsi lžičkou vykrajujeme hrudky, které necháme v lednici přibližně hodinu chladit. Mezitím...
víceKrátce solené, vyuděné maso.
Maso propláchneme pod tekoucí studenou vodou. Napíchneme na háky a převážeme provázkem. Vložíme do velké misky a důkladně prosolíme. Připravené maso v míse přiklopíme pokličkou, nebo...
víceKřehké vánoční perníčky pečené v remosce
Nejdříve necháme změknout Heru, poté jí v míse smícháme s medem a moučkovým cukrem, který jsme proseli přes jemné sítko. Do vzniklé směsi zamícháme jedno vajíčko a žloutek. Mouku prosejeme a...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 248Houby po provensálsku
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji. Přidáme očištěné, na plátky nakrájené houby, osmahneme je, osolíme, opepříme a dusíme. Během dušení pokapeme houby několikrát vodou,...
víceHouby se zelenými fazolkami a šalvějí
V pánvi rozpálíme olej a máslo a krátce orestujeme na kolečka nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme nakrájené houby a za stálého míchání smažíme cca 5min. Poté nasypeme překrojené...
víceHovězí žebra grilovaná
Hovězí žebra nasekáme, vložíme do osolené vody a vaříme doměkka hodinu a půl. Maso obereme, vložíme do pekáčku, přidáme 2 lžíce sádla, mletý pepř, mletou papriku a vložíme do trouby. Zapneme...
víceHrozinkové kuličky
Změklé máslo utřeme s cukrem do pěny a promícháme s 1 lžící rumu, 100g nastrouhané čokolády a s hrozinkami naloženými ve 2 lžících rumu. Vzniklou hmotu necháme chvíli v chladničce ztuhnout. ...
víceHrušková marmeláda
Oloupeme, rozčtvrtíme a vyřízneme jadřince hrušek a umeleme na masovém strojku. Hruškovou kaši vložíme do hrnce s vodou a za stálého míchání povaříme. Poté směs zvážíme a na kilo přidáme...
víceHrušková marmeláda s brandy
Hrušky očistíme, zbavíme jádřinců a dužinu nakrájíme na malé kousky. V hrnci smícháme hrušky, brandy, kyselinu citronovou, přidáme želírovací cukr a za stálého míchání přivedeme k varu. Na...
víceHruškový kompot s citronem
Hrušky omyjeme, oloupeme, rozkrojíme na čtvrtiny a odstraníme z nich pecičky. Na chvíli je ponoříme do vody s citronovou šťávou. Cukr vsypeme do 1,5l vody a nálev povaříme, až se cukr...
vícePodívejte se na recepty uložené uživatelem
Celkem položek: 3Dort Red velvet
Nejdříve v podmáslí rozmícháme trochu potravinářského barviva, tak aby se dokonale rozpustilo. Dáme stranou. Troubu předehřejeme na 170°C. Připravíme dvě větší mísy. V jedné smícháme změklé...
víceKrátce solené, vyuděné maso.
Maso propláchneme pod tekoucí studenou vodou. Napíchneme na háky a převážeme provázkem. Vložíme do velké misky a důkladně prosolíme. Připravené maso v míse přiklopíme pokličkou, nebo...
víceRychlé, snadné vánoční cukroví
Ve vetší míse smícháme mouku, vanilkový a krupicový cukr, vejce a máslo. Hněteme dokud se nevytvoří kompaktní, hladké těsto. Ze vzniklého těsta vyválíme plát zhruba 3mm široký. Vykrajuje...
víceFotky
Oblíbené
30 min Cibuli a česnek oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Dýni oloupeme a nakrájíme na kostičky, pokapeme olejem a naskládáme na plech. Sýr nastrouháme, rukolu opláchneme a natrháme na menší kusy... více |
2 190 min Nejdříve očistíme mrkev, celer, petržel a cibuli. Zeleninu, kromě cibule nakrájíme na větší kusy. Maso omyjeme nakrájíme na větší kusy a slaninou prošpikujeme. Ve velkém hrnci rozpustíme... více |
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele