- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jeneralka
jeneralka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 166x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jeneralka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 166Urnská sýrová polévka
Do zpěněného tuku nasypeme mouku a uděláme světlou jíšku, kterou po odstavení z ohně zalijeme vodou. Po rovnoměrném rozmíchání jíšky do vody opět dáme na plotnu a za stálého míchání povaříme. ...
víceCuryšský cechovní špíz
Telecí nebo hovězí játra nakrájíme na malé kousky, opepříme, poklademe lístky šalvěje a každý kousek jater obalíme slaninou nakrájenou na plátky. Napichujeme na špízovací jehly, opečeme ze...
víceTicinský králík
Králíka rozdělíme na porce, osolíme, opepříme a na másle s olejem opečeme v troubě asi při 200 stupních. Po zhruba 30 minutách přidáme šalvěj, rozmarýn, jalovec a trochu bílého a dezertního...
víceNudle chiang mai
Před přípravou pasty namočíme sušené papriky asi na 10 minut do vody, poté vodu slijeme a papričky (zbavené semínek) nahrubo nasekáme. Pak dáme nasekané papričky, šalotku, česnek, kurkumu,...
víceOmeleta se smaženými slávkami
Slávky propereme ve vodě, vydrhneme kartáčkem a zbavíme vláknitých vousů. Mušle s otevřenými ulitami vyhodíme. Elektrickou troubu předehřejeme na střední teplotu. Mušle rozložíme na plech a...
víceJehněčí kýta po švýcarsku
Do očištěné jehněčí kýty vetřeme sůl a prošpikujeme nakrájeným česnekem. V pekáči rozehřejeme tuk, na něj vložíme maso, mrkev a cibuli propíchanou hřebíčkem. Přilijeme 0,5 l hovězího vývaru a...
víceŠvýcarský sýrový koláč
Z mouky, másla, soli a 1 vejce vypracujeme těsto - rozválíme je a vložíme do koláčové formy. Rajčata a sýr nakrájíme na plátky. Koláč poklademe střídavě sýrem, rajčaty a vekou. Do zakysané...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele