- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Marsalka
Marsalka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1305x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Marsalka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1305Krupicový dezert s mandlovým griliášem
Mléko smícháme s griliášem a dáme vařit. Jakmile je griliáš zcela rozpuštěný, vmícháme do mléka krupici a vaříme do zhoustnutí. Do husté směsi vmícháme cukr a máslo. Hustý krém nalijeme do...
víceŠpenátová barbouillade
Omyjeme listy špenátu a necháme je chvíli spařit ve vařící, osolené vodě. Cibuli zbavíme slupek a pokrájíme, necháme jí osmahnout na rozpáleném oleji. Brambory oloupeme a pokrájíme na tenká...
víceKoruna z tykví
Tykve oloupeme a zbavíme tvrdých konců. Povaříme 5 minut ve vroucí vodě, poté slijeme a necháme okapat. Nakrájíme pár koleček tykve na ozdobu a necháme stranou. Zbytek pokrájíme na malé...
víceKrém z fazolových lusků se šalvějí
Lusky omyjeme a rozkrojíme na poloviny. Necháme okapat. Cibuli a pórek oloupeme, pórek dobře omyjeme a pokrájíme obojí na drobné kousky. Máslo rozehřejeme a osmažíme na něm cibuli s pórkem....
víceZapékaná bruselská kapusta
Kapustu omyjeme a dáme vařit v osolené vodě. Zapékací nádobu vymažeme máslem. Uvařenou kapustu do ní naskládáme. Posypeme šunkou pokrájenou na proužky. Zalijeme smetanou a posypeme strouhaným...
víceHoubový krém
Houby omyjeme, očistíme a pokrájíme na menší kousky. Dáme vařit v osolené vodě. Uvařené houby slijeme a poté rozmixujeme. Odložíme stranou. Cibuli pokrájíme najemno a na rozehřátém másle...
víceDatlový koláč s banány
75 g másla pokrájíme na menší kousky a smícháme se 150 g mouky a solí, vypracujeme sypké, hrudkovité těsto, které necháme 15 minut odležet. Poté z těsta vyválíme plát a vložíme do vymazané...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele