- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Milena Křivanová
Milena Křivanová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1282x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Milena Křivanová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1282Chobotničky s balzamikem
Omyjeme brambory a pomalu vaříme, dokud nebudou měkké. Mezitím oškrábeme mrkev, oloupeme cibuli, zeleninu dáme do hrnce přibližně s 1 litrem vody. Přilijeme víno, přidáme špetku soli a vaříme...
víceĎas s pikantní rajčatovou omáčkou
Na rozehřátém másle zpěníme drobně nakrájené šalotky. Rybu bez kůže a páteře nakrájíme na větší kousky, osušíme kuchyňskou utěrkou a na šalotce osmahneme ze všech stran. Do hrnce přidáme...
víceKasulet s uzeninou
Fazole zalijeme je dostatečným množstvím studené vody a necháme přes noc namočené. Fazole scedíme, necháme okapat a propláchneme je proudem studené vody. Vložíme do hrnce, zalijeme studenou...
víceTříbarevná terina
Hrubě nastrouhanou mrkev a zázvor vaříme ve slané vodě až skoro doměkka (10–15 minut). Nastrouhaný celer vaříme ve slané vodě (8–10 minut) doměkka. Růžičky brokolice vaříme 4 minuty ve slané...
víceJehněčí kotleta s parmazánem
Nakrájíme najemno cibuli a šunku. V míse smícháme se žloutky, smetanou, okořeníme nasekanou petrželkou, pepřem a solí. Očištěné kotlety nasekáme na porce a na okraji nařízneme. Osmažíme je na...
víceDušený králík s jalovcem
Na tuku zpěnime na jemno pokrájenou cibuli, na ni vložíme na menší kousky rozsekaného králíka, osolíme, přidáme koření a zeleninu, nakrájenou na malé kousky. Podlijeme horkou vodou, pod...
víceCizrnové ragú s rajčaty
Cizrnu v misce zalijeme vodou a přes noc necháme nabobtnat. Druhý den vodu slijeme, cizrnu dáme do hrnce a zalijeme čerstvou vodou. Omyjeme 2 snítky rozmarýnu, nakrájíme je nahrubo a ze dvou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele