- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Milena Křivanová
Milena Křivanová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1282x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Milena Křivanová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1282Limetkový rejnok
Plátky mandarinky, nakrájenou cibuli a strouhaný zázvor dáme do hrnce. Přidáme rybí maso, jarní cibulky a přilijeme vývar. Přivedeme k varu a bez míchání asi 10 minut zvolna povaříme, až porce...
víceVeronský těstovinový salát
Z masa vyřežeme řízky a trochu neklepeme. Rozmícháme citronovou šťávu s česnekem a ve směsi obalíme kuřecí maso. Maso uložíme nejméně na 3 hodiny nebo přes noc do chladničky. Maso v marinádě...
víceSalát s bresaolou a těstovinami
Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Jakmile vychladnou, přendáme je do velké salátové mísy. Šunku, nakrájený celer,...
víceTěstovinový salát s lososem
Fazolky očistíme, odstraníme vlákna a nakrájíme je na kousky. Povaříme je ve vodě tak, aby byly křehké, a přitom ještě křupavé. Vyjmeme je naběračkou s otvory a propláchneme studenou vodou....
víceSalát s těstovinami a tuňákem
Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme, propláchneme a necháme okapat. Smícháme těstoviny, fazolky, papriky a jarní cibulky. Z tuňáka slijeme olej do misky a maso...
víceSalát s penne a s bazalkou
Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente, propláchneme a necháme okapat. Těstoviny, rajčata, bazalku, česnek, olej, ocet, cukr, sůl a pepř smícháme. Šunku opečeme pod grilem dokřupava,...
víceSicilský salát s kuřecím masem
Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente a scedíme. Smícháme v míse olivový olej, drcený česnek, nudličky citronové kůry a šťávu, bazalku, nakrájená rajčata, olivy, oregano, sůl a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele