- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jindrichova1
jindrichova1
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 277x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jindrichova1 |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 277Jehněčí rendlík s tykví a lusky okry
Omyjeme jehněčí maso, osušíme a nakrájíme na sousta. Lusky okry omyjeme a příčně rozpůlíme. Dužinu z tykve rovněž nakrájíme na sousta. Cibuli a česnek oloupeme, cibuli jemně nasekáme a česnek...
víceFenyklové steaky na toastovém chlebu
Omyjeme rajčata, rozkrojíme je na čtvrtky. Bulvy fenyklu očistíme, omyjeme a rozpůlíme. Přivedeme k varu vodu s 1/8 l bílého vína. Osolíme a vložíme fenykl, vsypeme koření a přidáme citrónovou...
víceVepřový kuskus se zeleninou
Oloupeme mrkev a cibuli. Mrkev omyjeme a nakrájíme na kostky, cibuli jemně nasekáme. Uvaříme kuskus podle návodu na obalu. Kukuřičná zrna necháme okapat a hrášek rozmrazit. V pánvi...
víceVepřové rolky na pórku
Naklepeme plátky masa a okořeníme solí, pepřem a kari. Oloupeme česnek, jemně nasekáme a s hořčicí zamícháme do čerstvého sýra. Plátky masa potřeme ochuceným sýrem. Očistíme pórek, omyjeme a...
víceHovězí kostky na rozmarýnu se zeleninou
Omyjeme a očistíme chřest. Mrkev a dolní třetiny chřestu oloupeme. Stonky chřestu blanšírujeme v osolené vroucí vodě asi 8 minut. Přidáme mrkev na 4 minuty. Nakonec necháme okapat a chřest...
víceHovězí kostky se zeleninou a rozmarýnem
Omyjeme chřest, očistíme, oloupeme dolní třetiny a stonky. Oloupeme také mrkev a blanšírujeme ji 5 minut, chřest blanšírujeme 10 minut, následně ho potom podélně rozkrojíme. Brambory se...
víceŽenevské Penne
Uvaříme si nudle v osolené vodě na skus. Oloupeme česnek a nakrájíme ho na plátky. Omyjeme cukety a nakrájíme na 2 mm silné plátky. Omyjeme bazalku, otřepeme do sucha a nasekáme. Několik...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele