- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jindrichova1
jindrichova1
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 277x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jindrichova1 |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 277Hovězí boršč
Troubu předehřejeme na 180 °C nebo na stupeň 4. Omytou řepu usušíme a zabalíme do alobalu. Řepu pečeme do měkka, asi 30 minut. Necháme vychladnout, oloupeme ji a nakrájíme na malé kousky....
víceRajčata plněná ricottou a lososem
Omyjeme rajčata a seřízneme vršky. Čajovou lžičkou vydlabeme vnitřky a rajčatové "kalíšky" lehce okořeníme solí a bílým pepřem. Nakrájíme lososa na kostičky. Ricottu smícháme s rozšlehanými...
víceKrevetové seviche
Přivedeme k varu 1,1 až 2,2 l vody v hlubokém hrnci k varu. Přidáme oloupané krevety bez střívka a sůl. Vymačkáme šťávu z limetky i citronu a nasekáme čerstvý koriandr. Oloupeme cibuli s...
víceFilety z mníka mořského se zeleninou
Uzenou slaninu nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, drobně nasekáme, smícháme s mletou paprikou a dáme stranou. Druhou cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké kroužky. Paprikové lusky omyjeme,...
víceRajčatový džus
Rajčata si nakrájíme na hrubo a dáme do mixéru. Přidáme chilli papričku bez semínek na jemno nakrájenou, sůl a pepř. Směs scedíme přes sítko, abychom zachytili semínka a přebytečnou dužinu. ...
vícePlněná cibule nádivkou z mletého masa a petržele
Oloupeme cibule a v mírně osolené vodě vaříme 15 minut, vyndáme a necháme okapat. Seřízneme vršky cibulí a malou lžičkou vydlabeme vnitřky. Polovinu vydlabané dužiny rozmělníme. Na...
víceHruškový kompot s máslem
Hrušky oloupeme a nakrájíme nadrobno. V hrnci rozehřejeme máslo a přidáme hrušky. Vaříme na mírném plameni. Hrnec zakryjeme pokličkou, ale ne úplně. Necháme utíkat páru škvírkou mezi pokličkou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele