- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jindrichova1
jindrichova1
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 277x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jindrichova1 |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 277Lasagne "bez těstovin"
Troubu předehřejeme na 180 °C nebo na stupeň 4. Jednu lžičku olivového oleje rozehřejeme v hrnci na středním plameni a 2-4 minuty restujeme na kousky nakrájenou cibuli a na jemno nasekaný...
víceMexické burrito
Připravíme fazole. Dáme je do misky, zalijeme vodou a necháme 10-14 hodin namočené. Během máčení je jednou scedíme a dodáme čerstvou vodu, pokud bude velmi bublinkatá z plynu, který se z...
víceKuře v těstíčku z parmezánu a vlašských ořechů
Troubu si předehřejeme na 190°C nebo na stupeň 5. Kuřecí prsíčka bez kostí dáme mezi dva voskové papíry nebo potravinářské fólie a paličkou na maso naklepeme na tenké plátky. Po obou stranách...
víceZeleninové tyčinky s bylinkovými dipy
Mrkev oloupeme a spolu s výhonky celeru nakrájíme podélně na dlouhé a úzké tyčinky, které se dají snadno namáčet do dipu. Na dip oloupeme a rozdrtíme česnek. Připravíme jogurtový sýr. Vznikne...
vícePečený okoun s petrželovým máslem
V misce pořádně promícháme mandlovou mouku, nasekanou šalotku, rozmačkaný česnek, nasekanou petržel, limetkovou šťávu a změklé máslo. Podle chuti přidáme pepř a sůl. Máslo si můžeme...
víceHorký zázvorový čaj
Oloupeme zázvor, vložíme ho do hrnce vroucí vody. Přidáme hřebíček, lusky kardamomu, skořici. Až se voda začne vařit, snížíme plamen, zakryjeme a necháme 10minut pobublávat. Přidáme...
víceRajská polévka s červenou paprikou
Troubu si předehřejeme na pečení. Lehce vymažeme pečící plech. Středně velký hrnec vody přivedeme k varu. Červenou papriku zbavíme semínek a nakrájíme ji na 4 kousky. Pečeme je 10-15 minut na...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele