- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jindrichova1
jindrichova1
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 277x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jindrichova1 |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 277Jehněčí kotlety na zelenině
Cukety a lilky očistíme, omyjeme, nakrájíme na asi třícentimetrové kousky. Cibule oloupeme a pokrájíme kostičky o rozměru přibližně 1 x 1 cm. Česnek oloupeme, feferonku omyjeme, rozpůlíme a...
víceJehněčí steaky na citrónovém špenátu
Sultánky (hrozinky) namočíme na 15 minut do bílého vína. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky, česnek oloupeme a prolisujeme. V pánvi rozehřejeme přepuštěné máslo a necháme v něm...
víceJehněčí maso s chilli krustou
Nasekáme pistácie. Petrželku opláchneme, do sucha otřepeme, lístky otrháme ze stonků a nasekáme. Chilli papričky omyjeme a nadrobno nakrájíme, umixujeme petrželku se 4 polévkovými lžícemi...
víceŠťavnaté jehněčí filety
Nařízneme rajčata křížem, přelijeme vroucí vodou, zchladíme, oloupeme, odstraníme zbytky po stopkách a dužinu nakrájíme na kostky. Česnek oloupeme, podélně nakrájíme na plátky. Bylinky...
víceJehněčí maso s olivovou krustou na rýži
Cibuli a česnek oloupeme, nasekáme. V pánvi rozehřejeme 2 polévkové lžíce olivového oleje, cibuli a česnek v něm osmahneme do zlatova. Ne však příliš dlouho, aby česnek nezhořkl. Přidáme rýži,...
víceJehněčí kotlety s bylinkovou omáčkou
Cibuli a česnek oloupeme, nasekáme. Všechny bylinky opláchneme, dosucha otřepeme, jemně nasekáme, silnější stonky a větvičky odstraníme. Troubu předehřejeme na 70 stupňů. Jehněčí kotlety...
víceJehněčí kotlety ve slaninovém županu s cizrnovým salátem
Jehněčí kotlety otřeme kuchyňským papírem, opepříme a každou zabalíme do plátku slaniny, případně ještě zajistíme párátkem. Cizrnu slijeme přes síto, necháme okapat. Omyjeme rajčata, osušíme,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele