- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jindrichova1
jindrichova1
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 277x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jindrichova1 |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 277Australské pečené jehněčí
Troubu si předehřejeme na 180 °C nebo na stupeň 4. Jehněčí kýtu na několika místech nařízneme a do řezu vložíme česnek rozkrojený na půlku a vetřeme oregano s tymiánem. Kýtu potřeme solí a...
víceTeriyaki - zeleninový dip
Očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky salátovou okurku a ředkvičky. Zralý síťovaný meloun oloupeme, odstraníme semena a nakrájíme na kostičky. Zeleninu a meloun smícháme v míse a přidáme...
víceNadýchaný mandlový koláč
Troubu předehřejeme na 150°C nebo na stupeň 2. Máslem vymažeme pečící plech. Vezmeme 6 vajec a oddělíme bílky od žloutků. Šleháme bílky asi 10 minut, dokud neztuhnou. Dáme stranou. Med...
víceDivoký losos na zelenině
Troubu předehřejeme na 180°C nebo na stupeň 4. Pečící mísu lehce vymažeme sezamovým olejem a dáme stranou. Lososa dáme mezi dva listy voskového papíru nebo potravinářské fólie a naklepeme...
víceChilská ovocná salsa
Peckovité ovoce mimo avokáda zbavíme pecek a nasekáme je na malé kousky. Oloupeme kiwi a také jej nakrájíme. Veškeré ovoce dáme do mísy. Chilli papričku zbavíme semínek a na velmi drobno ji...
víceVepřový kuskus se zeleninou
Oloupeme mrkev a cibuli. Mrkev omyjeme a nakrájíme na kostky, cibuli jemně nasekáme. Uvaříme kuskus podle návodu na obalu. Kukuřičná zrna necháme okapat a hrášek rozmrazit. V pánvi...
víceTvarohový dip s rukolou
Z vody a tvarohu umícháme hladký krém. Krém výrazně ochutíme solí a pepřem, přidáme nastrouhanou citrónovou kůru z půlky citrónu. Ze stejného citrónu vymačkáme šťávu, přidáme med a vmícháme do...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele