- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- brousek
brousek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1041x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro brousek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 24x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1041Mrkev po indicku
Očištěnou mrkev nakrájíme na hranolky. Čerstvý zázvor oloupeme a nakrájíme na plátky. Vymažeme plech máslem, dáme na něj hranolky mrkve, posypeme solí, kari, zázvorem a vločkami zbylého...
vícePlněné ořechy
Zaděláme z mouky, másla, cukru, ořechů, rumu, tuku a vajec těsto a vtlačujeme ho do formiček na ořechy. Po upečení naplníme krémem, slepíme k sobě a dáme vychladit. Krém připravíme tak, že...
vícePrasečí ouška
Necháme rozmrazit listové těsto a poté z něj vyválíme obdélník na pocukrovaném vále, obdélník obrátíme. Od delší strany srolujeme ke středu z obou stran. 30 minut necháme v lednici...
víceMíchaný svěží salát
Listy salátu pokrájíme na kousky, nakrájíme okurku, rajče a ředkvičky. Mrkev oškrábeme a nastrouháme. Jablko nakrájíme na kostičky a zakápneme octem, aby nezhnědlo. Připravíme si nálev -...
víceZelenina s Tahini omáčkou
Spodek pařáku vyložíme pergamenovým papírem a naskládáme do něj pokrájenou zeleninu. Ve velkém hrnci necháme vařit vodu a nad hladinu dáme pařák. Zeleninu postříkáme citronovou šťávou a...
víceKarlovarské koláčky se sněhovou pusinkou
Zpracujeme na vále mouku, tuk, cukr, žloutky, citronovou kůru a kypřící prášek. Vyválíme ne příliš tenký plát těsta. Vykrájíme kulaté tvary, které upečeme na vymazaném plechu. Nesmějí být...
víceSrnčí steaky na grilu
Do pekáče vložíme očištěné plátky masa. Ve sklenici se šroubovacím uzávěrem smícháme olej, vinný ocet, víno, cukr, drobně posekanou petrželku a tymián, nakrájenou cibuli, hořčici, bobkový list...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele