- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- brousek
brousek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1041x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro brousek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 24x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1041Rendlík s olihněmi
Olihně nakrájíme na 1 cm široké kroužky a chapadla na 5 cm dlouhé proužky. V ohnivzdorném rendlíku rozehřejeme olej a osmahneme na něm pokrájenou cibuli a česnek. Přidáme olihně a smažíme 10...
víceVepřové s čočkou
Maso nakrájíme na větší kostky, zalijeme teplou vodou. Přidáme ocet, zeleninu a celou cibuli a pepř a vaříme do poloměkka. Pak přidáme přebranou čočku a dovaříme doměkka. Dochutíme a...
víceLosos s omáčkou kaparovou
Do zapékací mísy dáme lososa bez kůže. Přidáme kuličky pepře, vývar, ocet a bobkový list. Přikryjeme mísu fólií a v předehřáté troubě pečeme 20 minut. Rybí plátky dáme na ohřátý talíř,...
vícePalačinky s hřebenatkami
Stopky zelených fazolek odkrojíme a pokrájíme je. Pokrájíme chilli papričku bez semínek. V hrnci s osolenou vodou povaříme zelené fazolky 4 minuty. Hřebenatky nakrájíme a dáme do mísy,...
víceOkouníková polévka
Oloupeme a nahrubo nastrouháme brambory. V hrnci rozehřejeme máslo, přidáme brambory a opečeme je doměkka. Rozpůlíme podélně pórek, omyjeme a nakrájíme na kroužky, přidáme k bramborám a vše...
víceZapečené nivové kuře
Z mouky, mléka a oleje připravíme bešamel. Do vařícího bešamelu přimícháme nastrouhanou nivu a osolíme. Oloupané brambory nakrájíme na kolečka, dáme na plech s pečícím papírem a osolíme. ...
víceSalát bramborový s kuřecím masem
Na kostičky nakrájíme brambory, přivedeme je k varu a vaříme 10 minut. Poté je scedíme a necháme vychladnout. Vystydlé brambory přendáme do salátové mísy. Přidáme k nim nastrouhanou mrkev,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele