- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- brousek
brousek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1041x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro brousek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 24x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1041Telecí po italsku
Rozehřejeme ve velké pánvi máslo, osmahneme na něm kostky brambor, dokud nezačnou hnědnout. Poté je z pánve vyndáme a dáme stranou. Do pánve vložíme telecí řízky a z každé strany je osmahneme,...
víceItalská saltimbocca
Krůtí plátky dáme mezi pergamenový papír a naklepeme je. Každý plátek přeřízneme napůl. Plátky šunky upravíme tak, aby každý pokrýval každou porci masa. Navrch dáme šalvějový lístek. Maso...
víceŘízky s klobásou chorizo
Rozehřejeme ve velké pánvi olej a osmahneme na něm kapary, ančovičky, rozmarýn, rajčata, pomerančovou šťávu a kůru a pokrájenou klobásu. Na řízky položíme pergamenový papír a maso naklepeme....
víceDunajské klobásy s fazolemi
Papriku zbavíme semínek a pokrájíme na tenké proužky. Propícháme klobásy vidličkou a pečeme je na předehřátém grilu 12 minut. Poté je dáme stranou a udržujeme teplé. Rozehřejeme v pánvi olej,...
víceSalát ze šunky a artyčoků
Necháme okapat srdíčka artyčoků a poté je rozkrájíme na čtvrtky a dáme do mísy. Na 8 dílů pokrájíme rajčata. Sušená rajčata pokrájíme na proužky. Šunku též pokrájíme na proužky a dáme vše do...
víceVepřová žebírka se švestkovou omáčkou
Pokrájíme jarní cibulky na kusy o délce 7cm. Oba konce rozkrájíme na tenké proužky, ale ve středu necháme kousky celé. Vzniknou nám ozdobné střapce. Ponoříme je do mísy s ledovou vodou na 30...
víceOstré vepřové kuličky
Do velké mísy dáme mleté maso, přidáme pokrájené šalotky, česnek, chilli, strouhanku, kmín a rozšlehané vejce a vše promícháme. Ze směsi utvoříme kuličky. Rozehřejeme ve woku olej a osmahneme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele