- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- brousek
brousek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1041x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro brousek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 24x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1041Jehněčí perské
Smícháme jogurt, pepř a rozetřený česnek, až vznikne marináda. Z jehněčího masa si nakrájíme 6 řízků a potřeme z obou stran citronovu šťávou, poté přes ně vylijeme marinádu. Přikryjeme a...
víceGrilované motýlky jehněčí
Vykostěnou kýtu otevřeme tak, aby tvarem připomínala motýla, každou propíchneme dvěma grilovacími jehlami, abychom s nimi mohli na grilu lépe manipulovat. V nekovové míse smícháme citronovou...
víceJehněčí s omáčkou houbovou
Na nudličky pokrájíme maso. Rozehřejeme olej v předehřátém woku, přidáme jehněčí nudličky, pokrájený pórek, rozetřený česnek a smažíme 3 minuty za stálého míchání. V misce smícháme Solamyl,...
víceGuláš irský s knedlíčky
Uděláme si knedlíčky - do velké mísy dáme ovesné vločky, mouku s kypřicím práškem, sůl a petrželku. Vmícháme rostlinný tuk a přilijeme vodu. Vypracujeme měkké nelepkavé těsto. Uděláme z něj 8...
víceJehněčí na chilli
Na kostky pokrájíme maso a dáme do skleněné mísy. V jiné míse smícháme sójovou omáčku, omáčku hoisin, česnek, zázvor a směs nalijeme na maso a promícháme. Necháme marinovat 20 minut. ...
víceJehněčí se saté omáčkou
Maso pokrájíme na kousky a dáme do větší mísy. V misce smícháme kokosové mléko, rozetřený česnek, kari pastu, mleté chilli a kmín. Směsí přelijeme maso, promícháme a necháme 30 minut marinovat...
víceJehněčí po římsku
Rozehřejeme máslo a olej ve velké pánvi, přidáme pokrájené jehněčí maso a smažíme, dokud nezhnědne po všech stranách cca 5 minut. Rozmělníme v hmoždíři na hladkou pastu tymián, česnek a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele