- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- trava
trava
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 920x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro trava |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 12x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 920Jehněčí maso se špenátovou roládkou
Jehněčí maso osolíme, opepříme, okořeníme tymiánem, v pánvi rozehřejeme olej a maso vcelku na něm zprudka osmažíme ze všech stran. Do mixéru vložíme kuřecí maso, přidáme žloutek, smetanu,...
víceJelení guláš s kapary
Odblaněné jelení maso nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nadrobno, slaninu na drobné kostičky. V hrnci rozškvaříme slaninu, přisypeme cibuli, osmažíme do růžova, přidáme maso, osolíme,...
víceJelení guláš s uzeným bůčkem
Bůček vykostíme, kosti dáme stranou, maso nakrájíme na kostičky, oloupanou cibuli nadrobno, česnek prolisujeme, nakládanou zeleninu scedíme. Jelení maso zbavíme všech blan a pokrájíme na...
víceJelení guláš z masa a vnitřností
Maso, játra, ledviny a srdce odblaníme, zbavíme všech žilek a nakrájíme na kostky, nemáme-li jelení vnitřnosti, použijeme hovězí. Cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno, česnek prolisujeme. V...
víceJelení kýta na smetaně
Slaninu nakrájíme na menší hranolky, cibuli nadrobno, očištěnou mrkev, petržel a celer nastrouháme nahrubo. Jelení maso prošpikujeme slaninou, osolíme, opepříme, vložíme do hrnce s rozpáleným...
víceJelítka se švestkovou omáčkou
Jelítka vložíme do mikrovlnné trouby a ohříváme asi 2 minuty, jen aby se prohřála. Do mixéru nasypeme vypeckované švestky, zakápneme tabascem, osolíme, opepříme, přilijeme tři lžíce vody a...
víceKachna na víně
Kachnu bez drobů omyjeme, osolíme, okmínujeme, vložíme do pekáče, přidáme máslo a dáme do trouby péct. Občas podlijeme vodou. V průběhu pečení sbíráme vypečené sádlo. Cibuli nakrájíme nadrobno...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele