- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- trava
trava
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 920x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro trava |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 12x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 920Srnčí ragú na smetaně
Srnčí maso očistíme, nakrájíme na větší nudličky, oloupanou cibuli nadrobno, kořenovou zeleninu na malé kostičky, brusinkový kompot scedíme. V hrnci na sádle zpěníme cibuli, přisypeme...
víceSrnčí řízky přírodní
Odblaněnou srnčí kýtu bez kosti nakrájíme na stejné plátky, naklepeme, osolíme a opepříme, okmínujeme, posypeme tymiánem a potřeme rozpuštěným máslem. V pánvi rozehřejeme zbytek másla,...
víceSrnčí řízky se slaninovou pastou
Slaninu bez kůže trochu pokrájíme, cbuli oloupeme, nakrájíme nahrubo. Cibuli se slaninou vložíme do mixéru, přidáme česnek a rozmixujeme na pastu. Odblaněné maso ze srnčí kýty nakrájíme na...
víceSrnčí závitky s houbami
Z očištěné srnčí kýty nakrájíme stejně velké plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme drceným jalovcem, houby pokrájíme na plátky, cibuli nadrobno, červenou papriku bez jádřince na slabé...
víceŠtika s vinnou omáčkou
Štiku vykucháme, stáhneme z kůže, pomažeme sardelovou pastou, cibuli nakrájíme nadrobno, slaninu na kostičky. Do břicha štiky vložíme slaninu, v pekáči rozehřejeme máslo, zpěníme na něm cibuli...
víceStudená zeleninová polévka s červenou řepou
Červenou řepu scedíme, nakrájíme na kostičky, mrkev nastrouháme nahrubo, salátovou okurku nakrájíme na malé hranolky, kopr posekáme. Vařené brambory nasypeme do mísy a trochu je rozmačkáme...
víceŠunkové závitky s mrkví a paprikou
Parmskou šunku nakrájíme na velmi tenké plátky, mrkev očistíme, nastrouháme na hrubo, papriky zbavíme jádřinců, pokrájíme na nudličky. Papriku s mrkví nasypeme do mísy, olej smícháme se...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele