- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- vasek
vasek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 967x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro vasek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 967Sójové plátky na šalvěji
Plátky sójového masa uvaříme ve slané vodě a připravíme si marinádu. Do olivového oleje přilijeme sójovou omáčku a přisypeme sušenou šalvěj a oregano. Vložíme maso a marinujeme několik hodin,...
vícePohanka se zeleninou
Pohanku propláchneme pod tekoucí vodou, překlopíme ji do hrnce a přilijeme vodu. Lehce osolíme a okořeníme bazalkou, kmínem a troškou sušené kořenové zeleniny. Vaříme na mírném ohni 10 minut...
víceCelozrnná kolínka se špenátem
Jarní cibulku nakrájíme a spolu s prolisovaným česnekem zpěníme na slunečnicovém oleji. Červenou papriku nakrájíme na tenké proužky a přidáme ji k cibulce s česnekem. Nakonec přimícháme...
víceGrahamové špagety s křenovou omáčkou
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. V sójovém nebo rýžovém mléce si rozmícháme rýžovou mouku. Za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme 2 minuty. Odstavíme z ohně a přidáme olej, sůl...
víceFazolový guláš
Fazole namočíme nejlépe přes noc. Nalijeme i s vodou do hrnce, osolíme a vaříme 40 minut. V průběhu varu přidáme lžičku sušené bazalky. Brambory nakrájíme na kostičky a uvaříme. Slijeme a bez...
víceRestované kuřecí maso s barevnými bramborami
Do olivového oleje přidáme kari koření, oregano, estragon, saturejku a špetku tymiánu. Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky a vložíme do bylinkového oleje. Necháme marinovat. Brambory...
víceŠetřící zeleninová polévka
Mrkev, celer a petržel nastrouháme na hrubém struhadle a spolu s vodou dáme do hrnce. Přidáme sůl a kmín. Přivedeme k varu a zvolna vaříme 15 minut. Polévku odstavíme a jestě do horké polévky...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele