- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ondra
ondra
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 990x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ondra |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 990Divoká kachna pečená na celeru
Polovinu slaniny nakrájíme na klínky, polovinu na kostičky, jablko oloupeme, rozčtvrtíme, vykrojíme jádřinec, mrkev s petrželí nastrouháme nahrubo, celer nastrouháme zvlášť. Očištěnou a...
víceDivoká kachna s jablky a smetanou
Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a nakrájíme na osminky, kořenovou zeleninu nakrájíme na malé kostičky. Vykuchanou a očištěnou kachnu potřeme máslem, břicho naplníme jablky, otvor spíchneme...
víceBažantí závitky z prsíček
Bažantí prsíčka lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Uherák nakrájíme na tenké plátky a sýr také. Plátky salámu a sýra rovnoměrně rozložíme na prsíčka, zabalíme do závitků, zpevníme párátky,...
víceBažantí stehýnka se zeleninou
Slaninu nakrájíme na nudličky, mrkev, celer a petržel očistíme a nastrouháme nahrubo, cibuli nakrájíme nadrobno, houby na plátky. Do pekáčku nasypeme slaninu, strouhanou zeleninu, cibuli,...
víceBažant na paprice
Očištěného a vykuchaného bažanta naporcujeme, osolíme, opepříme a posypeme mletou paprikou. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, slaninu na kostičky. V pekáčku rozehřejeme máslo, přisypeme...
víceBažant na másle
Očištěného a vykuchaného bažanta naporcujeme, osolíme a okmínujeme. Na dno pekáčku poklademe plátky másla, na ně vyskládáme porce bažanta, na každou porci ještě položíme plátek másla,...
víceBažant s játrovou nádivkou
Vepřová játra odblaníme a spolu se šunkou umeleme na masovém strojku. Mleté maso vložíme do misky, přidáme kostičky slaniny, strouhanku namočenou v mléce, vejce, prolisovaný česnek, muškátový...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele