- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nos
nos
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1173x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nos |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1173Jehněčí čevabčiči
Jehněčí maso očistíme, nakrájíme na kostky a jemně umeleme, osolíme, opepříme, dobře prohněteme a z masa vyválíme přibližně 5 cm dlouhé válečky, které obalíme v mouce. Tuk rozpustíme na pánvi...
víceTurecký jehněčí pilaf
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a pokrájíme na hrubé nudličky, osolíme, okořeníme hrubě drceným pepřem, zprudka osmažíme na 50 g nakrájené a rozškvařené slaniny. Přidáme hořčici, víno,...
víceJehněčí kýta na smetaně
Ve velkém hrnci rozpustíme máslo, na něm osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme pokrájené maso a za stálého míchání osmahneme. Zaprášíme moukou, paprikou a opět smažíme. Zalijeme...
víceJehněčí hřbet v kabátku
Horkou vodou spaříme špenát, z vykostěného hřbetu vytvoříme váleček, který ovážeme nití a zprudka opečeme ze všech stran, po vychladnutí nit odstraníme, maso osolíme a opepříme. Špenát...
víceJehněčí kýta po zahradnicku
Kýtu nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem, posypeme tymiánem. Plátky osmažíme na sádle z obou stran. Maso i s výpekem přendáme do trouby vyhřáté na 160°C, pečeme...
víceRybízová roláda
Na plech dáme pečící papír a ten potřeme máslem. Vejce a cukr šleháme do pěny elektrickou metlou, až zůstává brázda. Přidáme mouku a lehce vmícháme hmoty z vajec a cukru. Těsto stejnoměrně...
víceDvoubarevná bábovka
Ušleháme tuk, cukr a celá vejce, přidáme mouku s práškem do pečiva a promícháme. Oddělíme jednu třetinu hmoty. Zamícháme do ní instantní kávu promíchanou s 1 polévkovou lžící horké vody. Do...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele