- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nos
nos
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1173x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nos |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1173Jehněčí v omáčce s kapary
Ve velkém hrnci uvedeme vývar k varu. Vložíme očištěné maso a uvaříme doměkka. Vývar přecedíme. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, přidáme pokrájenou cibuli, podlijeme vývarem a 10...
víceSmažené jehněčí ledvinky
Ledvinky očistíme, omyjeme a namočíme do druhého dne do vody s octem. Druhý den maso vypereme v několika vodách, osušíme ubrouskem. Z vaječných bílků vyšleháme sníh, přisolíme, přišleháme...
víceJehněčí hašé
Maso omyjeme, očistíme. Maso a nahrubo nakrájenou zeleninu uvaříme ve slané vodě doměkka, potom vše jemně umeleme. Přidáme najemno nakrájenou cibuli, pepř, vejce, přisolíme a podle potřeby...
víceZnojemský jehněčí guláš
Omyté, očištěné maso nakrájíme na malé kostky. Na sádle osmažíme drobně nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku, vložíme maso a zprudka osmažíme. Zalijeme horkým vývarem a dusíme pod poklicí...
víceMaďarský jehněčí paprikáš
V hrnci na sádle zpěníme drobně pokrájenou cibuli, zaprášíme paprikou a přidáme na kostky nakrájené maso. Osolíme a zvolna dusíme. Když se šťáva vydusí, přidáme na kolečka nakrájené papriky...
víceJehněčí podle bači
Pokrájíme očištěné jehněčí maso na kostky a dusíme v kastrole na sádle s nakrájenou cibulí. Když maso pustí šťávu, přidáme mletou papriku, pepř, očištěné, nakrájené papriky, bobkový list,...
víceSmažená jehněčí kotleta
Kotlety nasekáme na jednotlivé porce. Maso osušíme, osolíme, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a čerstvé strouhance. Smažíme ve vyšší vrstvě tuku z obou stran dozlatova.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele