- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Řeřichové čatní
Omytou, drobně nasekanou řeřichu podlijeme a dusíme doměkka, až se všechna voda vyvaří. Jemně nakrájenou cibuli a všechno koření (hřebíček, chilli, zázvor) svaříme v octě. Do větší sklenice...
víceTreska zapečená se sýrem
Omyté porce filé osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Pekáč vymastíme, naskládáme do něj připravené porce. Máslo zapracujeme do mouky jako při přípravě drobenky, přidáme...
víceRychlý kynutý koláč
Žloutek s máslem utřeme a přidáme kvásek, sůl a mouku. Těsto ihned rozprostřeme na plech a posypeme je sladkou drobenkou (nebo kmínem a solí). Necháme kynout. Po vykynutí dáme koláč péci do...
vícePomerančový salát se šlehačkou
Oloupané pomeranče nakrájíme na tenké plátky a urovnáme na talířky. Zakapeme je rumem a posypeme cukrem. Před podáváním salát ozdobíme ušlehanou, lehce oslazenou smetanou a navrch položíme...
víceZapékaná vejce s houbami
Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nasekanou petrželku, očištěné a nakrájené houby a sůl. Dusíme doměkka. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme mlékem a povaříme....
víceGratinované šunkové steaky se žampiony
Plátky šunky prohřejeme nad párou a vložíme do 4 zapékacích mističek. Očištěné, na plátky nakrájené žampiony podusíme na části másla a smícháme s vejci, smetanou, nastrouhaným sýrem a solí. ...
víceFrancouzská pórková polévka
V hrnci rozpustíme máslo a přidáme jemně nakrájenou cibuli, pórek, nasekanou celerovou nať a česnek. Pod pokličkou na mírném ohni za občasného zamíchání dusíme doměkka asi 15 minut. Přidáme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele