- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Tykvová polévka s pomeranči
V hrnci na rozehřátém oleji osmahneme oloupanou, nadrobno posekanou cibuli, rozsekaný zázvor a na kostky nakrájenou dužinu tykve. Přilijeme vývar a vaříme asi 8 minut, poté polévku rozmixujeme...
víceKarbanátky ze zaječího masa
Očištěné zaječí maso podlijeme vodou, přidáme očištěnou a nakrájenou kořenovou zeleninu, cibuli a sůl. Vše dusíme, až je maso měkké. Vyjmeme je a po prochladnutí vykostíme. Žemli rozlámeme,...
víceTvarohová pěna s kakaem a višněmi
Máslo utřeme s cukrem a se žloutky do pěny, přidáme vanilkový cukr, kakao a prolisovaný tvaroh. Vše dobře našleháme a přidáme nasekané višně. Můžeme použít i jiné, čerstvé ovoce a povrch...
víceFilé na protlaku s křenem
Oloupanou, na kroužky nakrájenou cibuli zpěníme na másle, vložíme omyté, osolené porce filé a opečeme je. Podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou doměkka. K měkkému filé přidáme...
víceKuličky z mletého masa v zelenině
Půlku nakrájené cibule osmahneme na lžičce másla a přidáme ji k mletému masu. Maso osolíme, opepříme, přimícháme ušlehaná vejce, přisypeme strouhanku a vše promícháme. Necháme chvíli...
vícePudink jako vložka do polévky
Žloutky ušleháme se solí, mlékem a studeným vývarem. Přidáme pevný sníh ušlehaný z bílků, směs vlijeme do pudinkové formy a uzavřeme. Vaříme v páře asi 15 minut. Uvařený pudink nakrájíme na...
víceAngreštová pěna
Očištěný a omytý angrešt rozvaříme, prolisujeme, osladíme, necháme vychladit. Šlehačku ušleháme do tuha, mírně přisladíme, část jí vmícháme do angreštové kaše. Naplníme do pohárů a ozdobíme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele