- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- filmova
filmova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1183x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro filmova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 16x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1183Překvapení na grilu
Z omytého masa nakrájíme 4 řízky. Prořízneme do nich kapsy a do každé vložíme 2 vypeckované švestky a tenké plátky jablka. Řízky uzavřeme párátkem, opepříme, posypeme tymiánem, osolíme a...
víceMakrela po řecku
Očištěné a opláchnuté makrely osolíme a vložíme je do rozehřátého tuku. Po obou stranách je pečeme doměkka. Opečené ryby z tuku vyjmeme. Do tuku od pečení přidáme na kousky nakrájenou cibuli,...
víceČerný kořen s vejci
Očištěný černý kořen uvaříme v osolené vodě doměkka, vyjmeme a nakrájíme na kousky. Potom kousky krátce opečeme na pánvi na oleji, zalijeme rozšlehanými vejci a přidáme česnek utřený se solí...
víceVepřový bok na jehle
Omytý a osušený vepřový bůček nakrájíme na plátky a lehce naklepeme. Špekáčky a oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka. Na jehly střídavě napichujeme plátky bůčku, špekáčky a cibuli. Špízy...
víceZapékané brambory s dýňovými a slunečnicovými semínky
Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce doměkka. V pánvi rozpustíme máslo a opražíme na něm slunečnicová a dýňová semínka. Zalijeme mlékem a smetanou, přidáme tavený sýr a za občasného míchání...
víceDušený telecí mozeček
Omyté, odblaněné a osušené mozečky nakrájíme na malé kousky. Na pánvi rozehřejeme máslo a osmahneme na něm jemně nakrájenou cibuli. Přidáme připravené mozečky, osolíme, opepříme a za stálého...
víceLeskovacké koblížky z mletého masa
Uzený vepřový bok a sýr nakrájíme na kostičky, oloupaný česnek a očištěnou feferonku nadrobno nasekáme. Vše smícháme s mletým masem, osolíme, opepříme a dobře propracujeme. Z masové směsi...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele