- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- filmova
filmova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1183x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro filmova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 16x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1183Halušky z celozrnné mouky
Vejce rozšleháme a dohladka rozmícháme s moukou. Vypracujeme těsto a na hrubém struhadle je nastrouháme rovnou do vařící osolené vody (nebo do mléka). Vaříme asi 10 minut. Pokud halušky...
víceKapr po italsku
Omyté porce kapra osolíme, mírně podlijeme a dusíme. Přidáme omytá, na čtvrtky nakrájená rajčata a dodusíme. Nakonec přidáme kousek másla. Na talíři posypeme každou porci nastrouhaným sýrem.
víceBezvaječné noky
Z mouky, mléka a soli zpracujeme těsto asi jako na houskové knedlíky. Ihned po zpracování přendáme těsto na moukou posypané prkénko, uhladíme je a přímo nad hrncem s vroucí osolenou vodou...
víceDýňová musaka
Dýni oloupeme a dužinu nakrájíme na plátky. Namočíme je do osolené vody asi na 1 hodinu. Plátky vyjmeme, osušíme, obalíme v polohrubé mouce a osmažíme na horkém oleji (50 ml) dorůžova. ...
víceŠpenátové řezy
Omyté špenátové listy uvaříme v osolené vodě. Žemli nakrájíme na plátky, pokropíme mlékem a vymačkáme. Okapaný uvařený špenát a vymačkanou žemli umeleme na strojku, přidáme 50 g nahřátého...
víceOkurky se smetanou a slunečnicovými semínky
Omyté okurky oloupeme a podélně rozpůlíme. Dužinu vydlabeme a necháme okapat v cedníku, tekutinu zachytíme. Okurky nakrájíme na plátky asi 1 cm silné. Plátky okurek podusíme na oleji, osolíme...
víceIndické zeleninové čatní
Očištěné papriky, rajčata a cibuli nadrobno nakrájíme a prosypeme solí. Necháme ustát do druhého dne v chladu. Potom přidáme koření, cukr, ocet a na mírném ohni vaříme do úplného zhoustnutí. ...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele