- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nova
nova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1016x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1016Oříškové škeble
Z mouky, másla, vejce a trochy mléka vypracujeme těsto. Vyválíme z něj placku a vykrajujeme obdélníčky (nebo kolečka). Mleté ořechy smícháme s cukrem, vejcem, jedním žloutkem a lžící rumu. ...
víceHovězí maso se smetanovým špenátem
Omyté hověí maso uvaříme do měkka a nakrájíme na tenké plátky. Špenát rozpustíme na másle, přidáme česnek utřený se solí, přilijeme smetanu a povaříme. Podáváme s opečenými bramborami.
víceKráličí stehýnka v arašídovém obalu
Omytá králičí stehýnka osušíme, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce, vejci a čerstvých, na jemno rozdrcených arašídech. Řízky smažíme v horkém oleji po obou stranách do růžova. ...
víceMrkvová zmrzlina
Vychlazenou smetanu ušleháme do husta. Přidáme očištěnou, jemně nastrouhanou mrkev a osladíme vanilkovým cukrem. Krém vložíme do formy (např. na srnčí hřbet) a necháme mrazit několik hodin. ...
víceSvíčkové řezy s kuřecími játry
Z odblaněné a omyté svíčkové nakrájíme 2 plátky, mírně je naklepeme, osolíme, opepříme, rychle opečeme s plátky kuřecích jater na oleji. Opečené maso i játra vyjmeme, do šťávy přidáme...
víceZapečená brokolice s uzeným masem
Brokolici rozebereme na růžičky, košťál oloupeme a nakrájíme na kousky. Vložíme do vařící osolené vody, krátce povaříme. Uvařenou brokolici scedíme, osušíme, vložíme do vymaštěné zapékací...
víceVepřové plátky po staročesku
Omyté maso nakrájíme na plátky, na okrajích nařízneme, naklepeme a opečeme na oleji. Maso osolíme, opepříme, podlijeme trochou vývaru a dusíme pod poklicí téměř do měkka. Potom přidáme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele