- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nova
nova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1016x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1016Horké máslo s vejci
V kastrole rozehřejeme máslo, zakapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Odstavíme z ohně. Do másla vmícháme nadrobno nakrájená vejce, které jsme uvařili natvrdo. Nakonec přidáme jemně...
víceAugšpurské uzenky opékané
Špekáčky oloupeme a podélně rozkrojíme. Na vyklenuté straně je nakrojíme na 2mm. Připravené špekáčky obalíme v mouce a po obou stranách je opečeme na rozpáleném tuku dozlatova. Podáváme s...
víceKuřecí salát s okurkou a ředkvičkami
Vařené kuřecí maso nakrájíme spolu se šunkou na kostičky. Okurku a ředkvičky omyjeme a nakrájíme nadrobno. Maso i zeleninu promícháme a zalijeme osoleným jogurtem. Salát před podáváním...
víceCelerová polévka s citronovou šťávou
Mouku nasucho opražíme, zalijeme vodou, osolíme a povaříme. Potom přidáme očištěný, jemně nastrouhaný celer a znovu krátce povaříme. Nakonec do polévky přidáme máslo a podle chuti citronovou...
vícePražma v pikantní omáčce
Očištěné a omyté pražmy vložíme do mísy, pokapeme citronovou šťávou a necháme asi 30 minut uležet. Potom ryby osušíme a obalíme v hladké mouce. Fritujeme je 3-4 minuty v oleji, vyjmeme a...
víceFazolky po burgundsku
Zelené fazolky očistíme, dvakrát překrojíme, mírně podlijeme vodou a dusíme téměř doměkka. Potom přilijeme víno a přidáme do měkka uvařenou, na tenká kolečka nakrájenou mrkev. Nakonec pokrm...
víceChorvatské brambory
Oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli chvíli podusíme na másle spolu s nasekanou petrželkou. Přidáme ve slupce uvařené, oloupané, na kolečka nakrájené brambory, osolíme, okořeníme muškátem a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele