- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- fialova
fialova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1030x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro fialova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1030Paprikáš z klouzků
V kastrole na másle osmažíme oloupanou, jemně nasekanou cibuli dozlatova. Přidáme očištěné, na kousky nakrájené klouzky, osolíme a okořeníme mletou paprikou. Podlijeme vodou a dusíme doměkka. ...
víceKulajda z kozáků
Očištěné houby nakrájíme na kousky a podusíme chvíli v hrnci na másle. Zalijeme vodou (nebo vývarem) a přidáme oloupané, na kostky nakrájené brambory. Osolíme a vaříme doměkka. Vejce...
víceSalát z čerstvých žampionů
V míse smícháme olivový olej, prolisovaný česnek, citronovou šťávu a nasekanou petrželku. Směs osolíme a opepříme. Čerstvé, mladé žampiony omyjeme a neoloupané nakrájíme na tenké plátky....
víceHruškové lívance
V mléce rozšleháme žloutky, přidáme cukr, sůl, mouku smíchanou s práškem do pečiva a oloupané, nastrouhané hrušky. Nakonec zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků. Na lívanečníku...
víceZapečený špenát s houbami
V kastrole na části másla orestujeme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme špenát a chvíli podusíme. V pánvi na másle osmahneme očištěné, nakrájené houby, přidáme sůl, pepř, kmín a...
víceŽemlovka s revení
Očištěnou a omytou reveň nakrájíme na menší kousky a orestujeme na části másla s cukrem. Rohlíky nakrájíme na kolečka, krátce namočíme do mléka s rozšlehanými žloutky a urovnáme do máslem...
víceIndonéské kuřecí saté
V míse smícháme sójovou omáčku s očištěnou, jemně nakrájenou šalotkou, rozmačkaným česnekem, chilli kořením a citronovou šťávou. Omytá kuřecí prsa mírně naklepeme a nakrájíme na kostky....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele