- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- repa
repa
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1052x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro repa |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1052Jehněčí panenka pečená v bylinkové krustě
Jehněčí maso očistíme, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji zprudka po všech stranách opečeme. Bylinkovou krustu připravíme tak, že toastový chléb najemno nastrouháme a smícháme s nasekanou...
víceŠvestkovo - borůvkový dezert s mandlemi a šlehačkou
Sušené švestky vypeckujeme a společně s borůvkami necháme několik hodin namáčet v 1/2l vody. Poté slijeme, po okapání vložíme do trouby a zahříváme min. 30 minut. Vyjmeme, necháme vychladnout...
víceŽlutá hrachová polévka s masem
Sušený hrách nasypeme do cedníku, propláchneme studenou vodou a namočíme na 2 hodiny. Žebírka omyjeme, vložíme do hrnce spolu se zázvorem, hřebíčkem, novým kořením a bobkovým listem zalijeme 1...
víceKoláč s meruňkovou nádivkou
Mouku prosejeme na vál, přisypeme kypřicí prášek, špetku soli, nasekané máslo, přilijeme studenou vodu a nožem propracujeme v jemné těsto. Rozdělíme jej na dva díly. Větší díl rozválíme na...
víceMeduňková omáčka
Lilek nakrájíme na kostičky a společně s nasekanou cibulí a prolisovaným česnekem podusíme na rozehřátém másle. Poté přilijeme zeleninový vývar, limetovou šťávu a zvolna asi 5minut provaříme....
víceTěstoviny s pestem z listové čekanky
Smícháme všechny druhy mouky kromě mandlové, špetku soli, přidáme 125ml vody, 10ml oleje a vypracujeme hladké těsto. Zabalíme do fólie a necháme odpočívat. Mezitím připravíme pesto, do mixéru...
víceRigatoni se sýrem Brie a brokolicí
Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme. Mezitím růžičky brokolice povaříme 2-3min doměkka. Na rozpáleném oleji orestujeme na kolečka nakrájenou cibuli, podlijeme vínem,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele