- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- zatka
zatka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1135x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro zatka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 25x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1135Dušená zelenina s chilli a sezamem
Všechnu zeleninu očistíme, omyjeme, necháme okapat. Brokolici s květákem rozdělíme na růžičky. Růžičkovou kapustu rozkrojíme na poloviny. Mrkev a salátovou okurku nakrájíme na kolečka. Cibuli...
víceVaječné palačinky s jarní zeleninou
Připravíme si těsto na palačinky: v míse rozšleháme 4 bílky a 3 žloutky, přisypeme hladkou mouku, přilijeme 3,5 dl vody, 2 lžíce oleje a špetku soli. Vymícháme hladké těsto bez hrudek, necháme...
víceČekankové karbanátky s jablky
Z puku čekanky kadeřavé vyřízneme koštál a vnitřní listy omyjeme a rozebereme a důkladně osušíme. Pak je nadrobno pokrájíme a dáme do mísy. Přidáme k nim nastrouhaná jablka, slunečnicová...
víceCukety v ořechovém kabátku
Ořechový kabátek připravíme tak, že si v míse rozšleháme vejce se solí a hořčicí. V druhé míse si smícháme na drobno rozdrcené vlašské ořechy, nastrouhaný parmezán s omytou, drobně posekanou...
víceDušené okounové zeleninové závitky se slaninou
Omyté a osušené filety z mořského okouna nakrájíme šikmo na plátky široké asi 7 cm. Osolíme je, opepříme, potřeme nastrouhaným křenem, pokapeme olejem a necháme je v míse marinovat 15 minut. ...
víceDušený úhoř na česneku s fenyklem
Úhoře omyjeme, stáhneme z kůže a nakrájíme na medailonky, které pokapeme citronem, osolíme, opepříme bílým pepřem. Takto marinovaného úhoře necháme v chladu odležet 15 minut. Očištěné hlízy...
víceRybí perkelt s chilli
Chilli papričky rozkrojíme, zbavíme semen, nakrájíme na kostičky, usmažíme ve woku na rozpáleném oleji dozlatova. Smažíme necelých 10 minut. Mezitím si bílé rybí maso (bez kůže) omyjeme,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele