- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruda
ruda
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 827x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruda |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 827Lančmít (Luncheon Meat) s brambory
Konzervu otevřeme z obou stran, maso vytlačíme, nakrájíme na tenké nudličky a odložíme k dalšímu použití. Brambory oloupeme, umyjeme, pokrájíme na tenké plátky, které naskládáme do máslem...
víceVelikonoční jihočeský beránek
Rozinky namočíme na 30 minut do likéru. Do misky prosejeme mouky, cukr, přisypeme kypřící prášek, vanilkový cukr, rozinky scedíme a vysypeme do mouky, vše dobře promícháme. Rozklepneme vejce a...
víceRýžový nákyp se švestkami
Do hrnce nalijeme vodu, vsypeme cukr, pomerančovou šťávu, přidáme švestky a povaříme přibližně 3 minuty. Mléko vylijeme do jiného hrnce, přisypeme rýži, osolíme a za stálého míchání povaříme...
víceZálivka z francouzské kuchyně
Do vhodné nádoby dáme vinný ocet, med a citronovou šťávu. Přilijeme olej, přidáme mletou papriku, hořčici a všechny suroviny dobře našleháme. Nakonec dresink podle vlastní chuti dochutíme...
víceProvensálské kuřecí stehna
Kuřecí stehna, 4 kusy očistíme, omyjeme a osušíme. Potom je osolíme, opepříme. Ve vysoké pánvi rozpálíme olej, položíme stehna a zprudka je po obou stranách opečeme. Posypeme je mletou...
víceItalský recept na těstoviny orichetie se čtyřmi druhy sýra
Italské těstoviny (orichetie) uvaříme v hrnci s osolenou vodou podle návodu na sáčku. Scedíme, udržujeme teplé do dalšího použití. Sýry Nivu, Mozzarellu, Čedar a Hermelín pokrájíme na malé...
vícePlacičky z kysaného zelí
Zelí spolu s nálevem vlijeme do misky, přisypeme mouku, posypeme kypřícím práškem, rozklepneme celá vejce, přidáme nadrobno nasekanou chilli papričku, nastrouhaný salám, dochutíme solí, pepřem...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele