- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruda
ruda
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 827x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruda |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 827Vlašský bramborový salát
Brambory ve slupce dáme do hrnce s osolenou vodou a vaříme doměkka. Potom je scedíme a necháme napůl vychladnout. Ještě teplé brambory oloupeme a kráječem na brambory nakrájíme do misky. ...
víceHoubová omeleta s kapií
Hříbky očistíme, umyjeme, nakrájíme na plátky a na pánvičce na dvou lžících oleje spolu s nadrobno nasekanou cibulí osmažíme. Přimícháme drobně pokrájenou kapii a necháme stranou. Na jiné...
víceSýrová pomazánka s jarní cibulkou
Sýry Feta a Niva nadrobíme do misky, vlijeme smetanu, dobře promícháme, přidáme oloupaný, drobně nasekaný česnek, jarní cibulku, podle vlastní chuti osolíme a opepříme, přisypeme nasekaný kopr...
víceLívance s ananasem a bílou čokoládou
Příprava bílé čokolády: Do kastrůlku vylijeme smetanu, na kousky polámanou čokoládu, přisypeme vanilkový cukr a na slabém ohni za stálého míchání zahříváme do rozpuštění čokolády, aby byla...
víceFazolová polévka s kroupami
Fazole opereme a namočíme na celou noc do studené převařené vody. Hrnec s fazolemi položíme na sporák, přiklopíme poklici a vaříme 30 minut. Potom přidáme uzená žebírka, proprané kroupy,...
víceZelná náplň
Hlávkové zelí očistíme od poškozených listů, vykrojíme košťál a nakrájíme na tenké proužky. V hrnci na rozehřátém sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme nakrájené zelí, sůl, ...
víceCelerový salát se sýrem a ořechy
Nejdříve připravíme zálivku. Do misky vlijeme jogurt, citronovou šťávu a dobře prošleháme. Přidáme olej, sůl, pepř, nasekaný kopr, vše dohromady smícháme. Omytý celer nakrájíme na tenké...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele