- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruda
ruda
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 827x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruda |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 827Pečená očka
Na vál vysypeme mouku, přidáme 100 g másla, tvaroh, vanilkový cukr, rozinky a rukama vypracujeme hladké těsto, aby se nelepilo na ruce. Těsto vyválíme na velký plát a pomocí sklenice...
víceFazolová polévka se švestkami
V hrnci na rozpáleném oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme scezené fazole, vypeckované švestky, osolíme, zalijeme teplou vodou. Pod poklici povaříme fazole i švestky doměkka...
víceZ rybího filé sekaná
Rybí filé důkladně opereme, vysušíme, nakrájíme na menší kousky a pomeleme na mlýnku na maso. Dáme do misky, osolíme, přisypeme pepř, kari koření, mouku a drobně nasekanou petrželovou nať. Ze...
víceKanadia sekt
Na pracovní plochu připravíme dvě vychlazené nižší sklenky na whisky, které do půlky naplníme drceným ledem. Do šejkru položíme několik kostek ledu, přilijeme whisky, limetkovou a ananasovou...
víceBroskve v rumu
Broskve naskládáme do misky. V hrnci svaříme vodu a přelijeme ní broskve v misce. Necháme vychladnout, nepůlíme, ale oloupeme a necháme v celku. Celé broskve naskládáme do větších sklenic,...
víceSalát z brukví a zelí
Od poškozených listu zbavené zelí rozkrojíme na poloviny. Vykrojíme košťál. Zelí nakrájíme na tenké proužky, které ve vroucí vodě povaříme 10 minut. Vodu okořeníme špetkou soli, pepřem,...
víceJahodové suflé se šlehačkou
Mražené jahody dáme do misky, posypeme 60 g krupicového cukru a 20 g vanilkového cukru, jahodovou trestí, přikryté necháme rozmrazit. V pánvi rozehřejeme 60 g másla, přisypeme mouku a stálým...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele