- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruda
ruda
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 827x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruda |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 827Salát ze zelí a mrkve
Zelí očistíme, opláchneme pod studenou tekoucí vodou a necháme okapat. Okapané zelí nakrájíme na tenké nudličky. Mrkve oškrábeme, nahrubo nastrouháme, dáme do misky, pokapeme citrónovou šťávou...
víceSladké brandy
Na pracovní plochu připravíme nejdříve dvě vychlazené koktejlové sklenky, které postavíme vedle sebe. Do šejkru vložíme 1/3 drceného ledu, nejdříve k němu přidáme šťávu z grepů, mátový likér,...
víceSušené meruňky
Zralé meruňky omyjeme, osušíme, rozřízneme je na půl a vybereme z nich pecky. Rozpůlené meruňky řeznou stranou naskládáme do elektrické sušičky a sušíme přibližně 6 hodin. Meruňky na začátku...
víceSladkokyselý květák
Květák uvaříme v hrnci s vodou do poloměkka, necháme vychladnout, rozebereme na růžičky a dáme do mísy. Přidáme drobně nasekanou chilli papričku, nasekanou petrželovou nať. Grapfruit oloupeme,...
víceJelení hřbet na žampionech
Maso umyjeme, odblaníme a nakrájíme na medailonky, které osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji zprudka opečeme. Do opečených medailonku přidáme na kolečka nakrájené žampiony, jalovec,...
víceSardinková pomazánka
Mrkev a celer oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Petrželovou nať jemně nasekáme. Konzervu se sardinkami otevřeme a vysypeme ryby do misky, kde je důkladně vidličkou rozmačkáme. K...
víceSlepice s česnekovou omáčkou
Slepici očistíme, důkladně omyjeme a uvaříme v hrnci s osolenou vodou. Přidáme pepř, oloupanou cibuli a česnek. Hrnec přiklopíme poklicí a na mírném ohni slepici povaříme do měkka. Uvařenou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele