- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- brazda
brazda
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 584x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro brazda |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 584Zapečené telecí řízky s rajčaty a sýrem
Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme. Rajčata a sýr nakrájíme na plátky. Na másle (80 g) s olejem usmažíme z obou stran řízky dozlatova. Zapékací mísu vymažeme zbylým máslem,...
víceVelikonoční knedlíky s uzeným masem
Cibuli nakrájíme nadrobno, bylinky jemně nasekáme. Uvařené uzené maso umeleme, smícháme s cibulí a společně osmažíme na oleji a odstavíme. Přimícháme rozšlehaná vejce, bylinky, sůl, smetanu a...
víceKuřecí stehna se zeleninou a houbami
Kuřecí stehna zbavíme kůže, vykostíme a nakrájíme na kousky. Maso vložíme do vroucí vody se solí a pepřem a vaříme. Po čtvrt hodině přidáme očištěnou karotku, očištěné žampiony, fazolky a...
víceDušené salátové okurky s jogurtem
Salátové okurky omyjeme, rozkrojíme, vydlabeme semínka (okurku neloupeme) a nakrájíme na střední kostky. V hlubším rendlíku na oleji okurku s kořením dusíme pod poklicí zhruba 10 minut. Poté...
víceDivočák pečený v zelí s pivem
Maso očistíme a nakrájíme na nudličky, stejně jako očištěnou zeleninu a cibuli. Slaninu nakrájíme na plátky, česnek rozdrtíme, kysané zelí scedíme a nakrájíme. Na sádle osmažíme zeleninu a...
víceKořeněný zajíc na žampionech
Maso vykostíme a nakrájíme na nudličky, cibuli nasekáme nadrobno, očištěnou mrkev nahrubo nastrouháme, žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Cibuli zpěníme na oleji, přimícháme mrkev, maso...
víceOpékaný platýs v pistáciích
Vyloupané pistácie pokrájíme na velmi drobno. Platýse osolíme, potřeme rozehřátým máslem a obalíme v pokrájených pistáciích. Plátky vložíme na grilovací pánev a restujeme pět minut z jedné...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele