- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- brazda
brazda
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 584x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro brazda |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 584Jehněčí špízy v kořeněné marinádě
Jehněčí maso očistíme, zbavíme tuku a nakrájíme na kostky. Cibuli pokrájíme na jemno, bylinky nasekáme nadrobno, bobkové listy rozdrtíme. V míse promícháme suroviny na marinádu, přidáme maso a...
víceJablečný závin z bramborového těsta
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, oloupeme a umeleme. Strouhanku usmažíme na másle, jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a nakrájíme na plátky. Na válu smícháme brambory, sůl,...
vícePolévka z kuřecích drůbků s nudlemi
Drůbky dobře očistíme, cibuli oloupeme a rozpůlíme, kořenovou zeleninu oloupeme a opláchneme, petrželovou nať posekáme. Drůbky dáme vařit na mírném plameni do 1,5 l studené vody. Zhruba po...
víceLazaně s mletým kuřecím masem a sýrovou omáčkou
V silnostěnném velkém rendlíku na oleji restujeme mleté kuřecí maso, dobřen mícháme, aby v mase nebyly hrudky. Po pěti minutách vsypeme drobně posekaný česnek. Mrkev a pórek nakrájený na...
víceRumový krém se želatinou
Ve vodní lázni šleháme v mléce žloutky s cukrem do zhoustnutí. Do hustého krému vmícháme rozpuštěnou želatinu (kterou připravíme podle návodu na obalu), promícháme, necháme vychladnout. Poté...
víceDia cukroví s kokosem
Na válu vypracujeme hladké těsto z prosáté mouky, změklého tuku, žloutku a sladidla rozpuštěného ve lžíci vody. Na válu z těsta vyválíme středně silnou placku a vykrajujeme raději kulaté...
víceJelení závitky s bavorskými klobásami
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a potřeme mletým masem, které jsme osolili a opepřili. Na maso položíme klobásku, plátek zavineme a převážeme nití. V kastrolu na oleji zpěníme drobně...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele