- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nik
nik
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 259x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nik |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 259Lilky na víně
Lilky omyjeme, osušíme a neoloupané je dáme na 15 minut zapéct do rozehřáté trouby (můžeme použít i gril). Zapečené lilky po vychladnutí oloupeme, nakrájíme na silnější kolečka, osolíme a...
víceHoubové karbanátky s bílým chlebem
Sušené houby namočíme na 2-3 hodiny do studené vody. Namočené houby scedíme, pokrájíme na menší kousky a dáme do mísy. Bílý čerstvý chléb namočíme v misce na pár minut do mléka, pak ho...
víceLovecký paprikáš s červeným vínem
Nejdříve si omyjeme maso a zeleninu a pokrájíme: uzený bůček na kostičky, telecí a vepřové maso na větší kostky, cibuli, feferonky a papriky na kolečka. Do hrnce na dno dáme uzený bůček, na...
vícePolévka ze sušeného ovoce
Různé druhy sušeného ovoce opláchneme, dáme do 1 l studené vody a vaříme do změknutí. Ve smetaně rozkvedláme 100 g kukuřičné nebo pšeničné mouky a za stálého míchání přilijeme k měkkému ovoci,...
vícePeciválky z bramborového těsta
Omyté brambory dáme do hrnce s 1.5 dl vody,a uvaříme je doměkka. Vaříme přibližně 20 minut. Poté scedíme, teplé oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. V míse je promícháme s vajíčkem,...
víceMíchaná zelenina na víně
Všechnu zeleninu očistíme a omyjeme. Cibuli nakrájíme nadrobno, oloupaná rajčata s mrkví nakrájíme na kolečka. Z artyčoků odstraníme lodyhy a tvrdé lístky, ostatní nakrájíme nadrobno, květák...
víceDomažlické smažené kosmatice
Květy černého bezu omyjeme pod tekoucí vodou a necháme v sítu okapat. Silné stonky odstřihneme nůžkami. Připravíme si těstíčko, do misky nalijeme mléko, přidáme vejce, mouku, sůl, pepř a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele