- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- stejskal
stejskal
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 537x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro stejskal |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 537Kambala na zeleném pepři
Plátky kambaly omyjeme a osušíme. Omyjeme petrželku a jemně nasekáme. V nepřilnavé pánvi rozehřejeme máslo a aniž by se ještě zcela rozpustilo, přidáme rybí plátky a osmažíme je po obou...
víceKapr vařený na modro
Do kastrolu vlijeme ocet, vložíme koření a zeleninu nakrájenou na kolečka, přilijeme zhruba 0,5 l vody a povaříme 15 minut. Kapra naporcujeme. Zacházíme s ním velmi opatrně, abychom z něj...
víceKapustové lívance kynuté
Kapustu uvaříme v osolené vodě, necháme okapat a na hrubo nasekáme. Připravíme kvásek z vlahého mléka a droždí. Slaninu drobně nasekáme, sklovitě vyškvaříme, přilijeme mléko, vmícháme...
víceKarbanátky dušené s hráškem
Očištěné maso rozkrájené na kostky dvakrát umeleme se žemlemi namočenými v mléce a vymačkanými. Přidáme slaninu rozkrájenou na drobno, okořeníme, osolíme a vmícháme rozšlehaná vejce. Směs...
víceKarbanátky ze zbytků pečeného a vařeného masa
Na másle zpěníme jemně nasekanou cibuli, přidáme k ní usekanou petrželovou nať a také ji zpěníme. Maso a brambory smícháme, přidáme osmahnutou cibuli s petrželí, směs osolíme, opepříme a...
víceKarbanátky z hrachové kaše
Hrách přebereme, promyjeme, v hrnci zalijeme asi 2 l vody (měla by sahat zhruba 1 cm nad hrách) a vaříme 45 minut. Osolíme, povaříme ještě čtvrt hodiny a rozmixujeme dohladka. Jemně...
víceKebab s hovězí kýtou
Z přísad smícháme marinádu, dáme do ní kostky hovězího maso a dobře promícháme. Přikryjeme a necháme alespoň 2 hodiny chladit. Kousky masa a výseče cibule střídavě napichujeme na jehly....
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele