- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hrnek
hrnek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1399x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hrnek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 6x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1399Zmrzlinový koláč s mandlovým likérem
Sušenky rozdrtíme pomocí válečku a drť vsypeme do mísy, přidáme máslo a na kostky nalámanou hořkou a bílou čokoládu. Rozmixujeme. Připravíme si koláčovou formu a dno vysypeme rozmixovanou...
víceŠpenátový salát s parmskou šunkou
Špenát omyjeme, natrháme na kousky a vložíme do salátové mísy. Ledový salát omyjeme, listy natrháme a přidáme do salátové mísy ke špenátu. Promícháme. Na pánvi rozpálíme česnekový olej a na...
víceKukuřičný nákyp s ementálem
Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia. Zapékací mísu vymažeme rostlinným tukem. Do kastrolu dáme máslo, rozpustíme ho a necháme vychladnout. Kukuřici, na kolečka nakrájenou šalotku,...
víceŽebírka s mandlovou glazurou
Nejprve si připravíme marinádu. V misce smícháme třtinový cukr, mandlový likér, sójovou omáčku, plnotučnou hořčici a kečup. Žebírka vložíme do většího silnějšího sáčku a zalijeme připravenou...
víceŽelé sekt s granátovými zrníčky
Větší pudinkovou formu vymažeme olejem. Sekt společně s vodou vlijeme do připraveného hrnce, přidáme cukr a za stálého míchání necháme rozpustit. Do hrnku vložíme plátky želatiny, zalijeme...
víceLososový gratin s pažitkou
Nejprve si připravíme bílou omáčku. V kastrolu rozpustíme máslo, zaprášíme ho moukou a za stálého míchání připravíme jíšku. Kastrol sundáme ze sporáku, přimícháme bílé víno, muškátový oříšek,...
víceRicotta dort
Troubu předehřejeme na 180 stupňů Celsia. Sušenky rozdrtíme válečkem na malé kousky a nasypeme je do mísy, přidáme najemno nasekané mandle, máslo a vše vypracujeme ve žmolenku. Připravíme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele