- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hrnek
hrnek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1399x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hrnek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 6x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1399Tuňákový salát se zeleninou
Tuňáka necháme dobře okapat. Papriku omyjeme, rozpůlíme, zbavíme semen, nakrájíme na tenké nudličky. Cibuli oloupeme, očistíme, nakrájíme na tenké proužky. Mrkev oloupeme, podélně rozpůlíme,...
víceJablečný salát s uzeným pstruhem
Filety z uzeného pstruha rozdělíme na malé kousky. Jablka omyjeme, rozpůlíme a nastrouháme na struhadle nahrubo. Petržel omyjeme, lístky otrháme a nasekáme najemno. Smícháme ocet, olej, sůl,...
víceFazolkový salát s krevetami
Zelené fazolky opláchneme a ve vroucí osolené vodě vaříme 5 minut. Poté je slijeme a necháme okapat. Vlašské ořechy nasekáme nahrubo a opražíme na suché pánvi. Krevety očistíme, opláchneme,...
víceRukolový salát s uzeným lososem
Rukolu očistíme, omyjeme a nakrájíme na kousky. Piniová semena opražíme na suché pánvi. Ocet smícháme s olejem a javorovým sirupem, přidáme prolisovaný česnek, osolíme a opepříme. Přidáme...
víceSépiový salát s nudlemi
Nudle uvaříme podle návodu na obalu v dostatečném množství osolené vody. Slijeme a necháme okapat. Rozmrazíme sépie, omyjeme, nakrájíme na kousky. V pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje a sépie na...
víceChřestový salát s tuňákem
Chřest omyjeme, spodní třetinu oloupeme a odřízneme dřevnatou část. V osolené vroucí vodě chřest blanšírujeme 10 minut. Potom vodu slijeme a chřest necháme okapat. Lusky očistíme a...
víceSalát z lusků s uzenou makrelou
Cukrové lusky omyjeme, očistíme a 2 minuty blanšírujeme v osolené vroucí vodě. Scedíme a necháme okapat. Ocet, hořčici, olej, sůl a pepř promícháme. Uzenou makrelu nakrájíme na kostičky. ...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele