- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- kvapil
kvapil
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 445x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro kvapil |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 445Třešně v zavařenině s černým pepřem
Omyté třešně vypeckujeme. Z celkového množství odvážíme 1 kg, z toho 1/2 kg rozmixujeme a 1/2 kg nadrobno nakrájíme. Smícháme rozmixované a pokrájené třešně s želírovacím cukrem ve velkém...
vícePyré ze šípků s hruškami
Oloupané hrušky zbavíme jádřinců a stopek a nakrájíme na čtvrtky. Dužinu nakrájenou na větší kousky dusíme v hrnci s vodou, přikryté pokličkou, na slabém plameni asi 15 minut. Hrušky musí...
vícePikantní polévka se zeleninou a fazolkami
Doměkka ve velké pánvi s rozpáleným olejem osmažíme nadrobno nakrájenou cibulku, prolisovaný česnek, přisypeme chilli a promícháme. Přidáme na kostičky nakrájená konzervovaná rajčata a velkou...
víceTiramisu s vanilkou
Rozřízneme vanilkový lusk a vyškrábnutá semínka odložíme. Ručním mixérem lehce vyšleháme žloutky s krupicovým cukrem a smetanovým sýrem, přimícháme mascarpone a semínka vyškrábnutá z...
víceBrambory s cuketou zapečené s uzeným lososem
Hrubě nastrouhané syrové brambory a cukety dáme do cedníku, pořádně vymačkáme vodu, nenecháme dlouho stát, aby nezčernaly. Nastrouhanou bramborovo-cuketovou směs pak v misce smícháme s...
víceHovězí steaky s oreganem a tykví
Do nízké keramické mísy naskládáme hovězí plátky ze žebírek (1 plátek asi 160g). Citronovou šťávu, prolisovaný česnek, čerstvé nasekané oregano, sůl a pepř smícháme v malé misce. Vzniklou směs...
víceHořkosladké osvěžení
Bobule hroznového vína (nejlépe bez pecek) trochu rozmačkáme a smícháme s rozdrceným ledem. Připravíme si 6 vysokých sklednic, do kterých vzniklou směs rozdělíme, zalijeme šťávou z čerstvých...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele