- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- sedecky
sedecky
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 821x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro sedecky |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 821Italská houbová smaženice
Cibuli nakrájíme na drobno, rozpálíme olej v pánvi a dvě minuty cibuli smažíme. Poté prolisujeme do pánve česnek, smažíme další minutu. Do pánve přidáme na plátky pokrájené houby a smažíme...
víceGrilovaná makrela s jablky
Makrelu nařízneme na třech místech, aby se na grilu nezkroutila. Odstraníme z ní kosti a potřeme olejem. Jablka pokrájíme na plátky, přiložíme k makrele, vše posypeme rozmarýnem. Rozehřejeme...
víceGrilovaný halibut
Připravíme čtyři čtverce z alobalu. Do každého z nich vložíme jeden plátek halibuta, přidáme plátek mléka, posypeme z obou stran tymiánem, petrželkou a paprikou. Balíčky důkladně zabalíme,...
víceŠpíz z mořského ďasa
Rybu pokrájíme na kostičky, totéž uděláme s paprikou. Rajčata rozkrájíme na poloviny. Na kovovou jehlu poté napíchujeme střídavě rybu, rajčata, papriku. Připravíme alobal, na něj dáme špíz,...
víceGrilovaný mořský ďas v alobalu
Připravíme dva kusy alobalu, na každý položíme jeden kus ryby. Po celé části filetu uděláme lehce nožem zářezy, do kterým vložíme prolisovaný česnek. Popřípadě můžeme česnekem rybu jen potřít....
víceTreska v alobalu se zeleninou
Připravíme si všechnu zeleninu. Cibulku pokrájíme na plátky, papriku na nudličky a rajčata na kostičky. Olivy popřípadě vypeckujeme. Rozpálíme pánev s olejem, prolisujeme do ní česnek,...
víceGrilovaný platýs v alobalu
Na alobal položíme filet z platýse, potřeme ho citronovou šťávou, přidáme špetku oregana a máslo. Vložíme na gril a grilujeme cca 25 minut. Mezitím pokrájíme na plátky bagetu, na poslední...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele