- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- sedecky
sedecky
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 821x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro sedecky |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 821Pečená treska v alobalu s klobásou
Do alobalu vložíme rybu, potřejeme octem, posypeme solí s pepřem, přidáme na plátky pokrájenou papriku, rozpůlená rajčátka, na proužky nakrájenou klobásu chorizo. Obsah balíčku zamotáme tak,...
víceUzený losos s tuňákem a s těstovinami
Těstoviny připravíme dle návodu na obalu. Zeleninovou směs necháme deset minut rozmrznout, poté do máslem vymazané zapékací mísy vytvoříme vrstvu ze zeleniny, na kterou položíme lososa a...
víceTreska s krevetami a se špenátem
Špenát opláchneme a necháme odkapat. Poté do máslem vymazané zapékací mísy vytvoříme vrstvu ze špenátu, na kterou položíme tresku a krevety. V hrnci smícháme mléko s moukou a důkladně vše...
víceRajská omáčka s párkem
Testoviny připravíme dle návodu na obalu. Párky povaříme pět minut ve vodě. Mezitím rozpálíme olej na pánvi a do zlatova osmahneme cibuli s prolisovaným česnekem. Do pánve přidáme na kostičky...
víceTěstoviny s rajčatovou omáčkou a cizrnou
Těstoviny připravíme dle návodu na obalu. Na pánvi rozpálíme olej a začneme smažit na drobno pokrájenou cibuli. Po třech minutách do pánve prolisujeme česnek, přidáme nadrobno nakrájenou mrkev...
víceFenyklový guláš
Rozpálíme pánev a necháme rozpustit máslo, na kterém osmahneme cibulku do zlatova. K cibulce přidáme na kostičky pokrájený fenykl, dvě minuty smažíme, vložíme žampiony, rajčata a vývar. Vše...
víceKvětáková směs s rýží
Rýži připravíme dle návodu na obalu. Na pánvi rozpustíme máslo a osmahneme na něm na drobno pokrájenou cibuli spolu s prolisovaným česnekem. Po dvou minutách přidáme na růžičky natrhaný květák...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele