- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- sedecky
sedecky
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 821x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro sedecky |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 821Lívance s borůvkami a vanilkovovou omáčkou
Do velké mísy nasypeme mouku, citronovou kůru, zalijeme mlékem a přidáme droždí. Pořádně zamícháme, přidáme dvě vejce, 2 lžičky vanilkového cukru a rum. Znovu promícháme a dáme kynout na teplé...
víceTrhanec s lesními plody
Do velké mísy nalijeme rozpuštěné máslo, mléko, přidáme vanilkový cukr se žloutkem, ricottu a mouku. Pořádně zamícháme a necháme 20 minut odležet v chladničce. Mezitím na pánvi rozehřejeme...
víceKozí roláda se špenátem
Žemli nakrájíme na plátky a dáme sušit na několik minut do trouby, dokud není tvrdá. Mezitím nakrájíme na kousíčky cibuli a houby, které lehce opečeme na pánvi. Poté je smícháme s žemlí z...
víceGrilovaná veka s česnekovým máslem
V misce smícháme 80 g změklého másla, bazalku a nasekané oříšky. Dále prolisujeme do misky česnek a vše pořádně zamícháme. Veku podélně nařízneme a namažeme vytvořeným máslem. Alobal vymažeme...
víceGrilované indické brambory
Brambory omyjeme ve studené vodě a rozpůlíme. V misce smícháme olej, pepř a sůl. Touto směsí potřeme brambory ze všech stran, zabalíme do alobalu a dáme na rozpálený gril. Grilujeme cca 25...
víceBrambory se zeleninou
Na pánvi rozpálíme olej a osmažíme na něm nadrobno nakrájenou cibuli. Jakmile cibule změkne, prolisujeme k ní česnek a přidáme kurkumu. Zamícháme a přidáme zázvor, chilli a nadrobno nasekanou...
víceJehněčí hřbet s chřestem
Do jehněčího hřbetu vetřeme sůl a pepř. Poté na pánvi rozpálíme olej a maso z každé strany lehce opečeme. Hřbet dáme do pekáče, posypeme rozmarýnem, přidáme k němu máslo a dáme péct do trouby...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele