- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- sedecky
sedecky
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 821x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro sedecky |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 821Rizoto s řeřichou
Otrháme listy řeřichy a spaříme je ve vroucí vodě. Ihned poté je dáme do mixéru spolu s česnekem a rozmixujeme. Na kousky nakrájíme očištěnou šalotku a lehce ji opečeme na másle. Přendáme do...
víceSelečí kotleta
V misce si smícháme rozehřáté sádlo s pepřem a solí. Směsí následně potřeme selečí kotletu ze všech stran. Na pánvi rozehřejeme sádlo, přidáme tymián a pečeme z obou stran, dokud není vnitřní...
víceVepřová líčka na tymiánu
Vepřová líčka očistíme, potřeme solí a pepřem, přidáme k nim sádlo, vše posypeme tymiánem a dáme péct do trouby na 80 stupňů doměkka. Líčka poté vyndáme z trouby, dáme je na pánev, přidáme...
víceKulajda s liškami
Čerstvé lišky očistíme od nečistot. Na pánvi rozehřejeme máslo a lišky zprudka opečeme. Vedle na páře vaříme natvrdo vejce při teplotě 65 stupňů cca 90 minut. Mezitím nakrájíme oloupanou...
víceOkurková polévka Tarator
Do hrnce nalijeme smetanu, jogurt, prolisujeme česnek a zamícháme. Nasekáme kopr a přidáme do hrnce. Okurky oloupeme, nakrájíme na proužky a přidáme do hrnce. Všechny suroviny v hrnci...
víceHovězí karbanátky s nudlemi
V míse smícháme hovězí maso s nadrobno nasekanou cibulí a strouhankou. Pořádně promícháme, přidáme sůl s pepřem a vodu. Opět promícháme a dáme odležet do chladničky. Čínské nudle si...
víceMedová telecí pečeně s rýží
Telecí maso nakrájíme na plátky a potřeme solí a pepřem. V misce si smícháme med s chilli kořením a maso směsí potřeme z obou stran. Poté uložíme na chladné místo a necháme alespoň jednu...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele