- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- sedecky
sedecky
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 821x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro sedecky |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 821Zapečený květák v gorgonzole
V hrnci přivedeme k varu litr vody se špetkou soli a do měkka uvaříme brokolici a květák. Vodu poté zcedíme a zeleninu dáme stranou. Následně v hrnci rozehřejeme máslo a zlehka na něm...
víceSlaný koláč s cuketou a pórkem
Formu na koláč lehce vymažeme máslem a dáme do trouby na pět minut, aby se ohřála. Do formy rozložíme listové těsto, aby se všude dotýkalo dna a stěn. Kousky těsta přesahující hranu odřízneme....
víceSlaný koláč z listového těsta
Formu na koláč lehce vymažeme máslem a dáme do trouby na pět minut, aby se ohřála. Do formy rozložíme listové těsto, aby se všude dotýkalo dna a stěn. Kousky těsta přesahující hranu odřízneme....
víceZeleninové frikasé
Do hrnce s vodou vhodíme zeleninu a povaříme ji doměkka. Mezitím připravíme omáčku. Smetanu smícháme se strouhanýn sýrem a vejci, opepříme a osolíme dle chuti. Vyjmeme povařenou zeleninu a...
víceŠpenátové suflé s parmezánem
Do pánve vyklopíme omytý špenát a prolisujeme k němu česnek. Poté vše dvě minuty mícháme na mírném ohni, aby špenát trochu změkl. Přendáme ho do mixéru, přidáme strouhanku a smetanu. Lehce...
víceDušená zelenina s vejci
V horké vodě vaříme cca deset minut vejce na tvrdo a poté je zchladíme ve studené vodě. Mezitím si můžeme připravit omáčku. Na pánvi si na oleji osmažíme cibulku. Jakmile nám trochu změkne,...
víceDušená čočka s vejci
V horké vodě vaříme cca deset minut vejce na tvrdo a poté je zchladíme ve studené vodě. Mezitím si můžeme připravit omáčku. Na oleji si osmažíme cibulku. Jakmile trochu změkne, prolisujeme k...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele