- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Jana Pavlova
Jana Pavlova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1281x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Jana Pavlova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1281Šťovíková polévka
Šťovík opláchneme a nasekáme nahrubo. Palmová srdíčka scedíme, nakrájíme je nadrobno. Datle nakrájíme rovněž nadrobno. Ve woku rozpálíme olej a šťovík, datle a palmová srdíčka krátce...
víceLetní studená polévka z kiwi
Smícháme víno s cukrem, přidáme hřebíček a skořici a přivedeme k varu. Vmícháme javorový sirup, odstavíme, necháme vychladnout a přecedíme. Mezitím oloupeme kiwi, nakrájíme na plátky. Několik...
víceKuřecí prsa s modrým sýrem a polníčkem
Nejprve připravíme marinádu. Smícháme balzamikový ocet, olivový olej, sůl a lžičku pepře. Přelijeme kuřecí maso, uzavřeme do krabičky a necháme marinovat nejméně 10min. Poté rozpálíme v pánvi...
víceKráličí kousky na bylinkách
Vykoštěné králičí filety nakrájíme podélně na kolečka a zlehka naklepeme. Vložíme do mísy a promícháme s bylinkami nasekanými najemno a 3 lžícemi oleje. (část rozmarýnu si odložíme). Zakryjeme...
víceGrilovaná zelenina z trouby
Troubu předehřejeme na 220C. Plech vyložíme pečicím papírem. Zeleninu nakrájíme na stejně velké kousky. Na plech poklademe mrkev, zakápneme olivovým olejem, ochutíme solí a římským kmínem,...
víceLinguine s červenými paprikami
Papriky rozkrojíme, odstraníme semínka a asi 8 min opečeme slupkou navrch pod rozehřátým grilem. Zakryjeme vlhkým ubrouskem a po vychladnutí oloupeme slupku a dužinu nakrájíme na nudličky. ...
víceSvíčková s pikantní náplní a citronovými bramborami
Svíčkovou podélně nařízneme. Špenát omyjeme, spaříme vroucí vodou a ihned zchladíme studenou. Nasekáme najemno, smícháme s nasekaným oreganem, kostičkami sýra a piniovými oříšky. Ochutíme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele